نشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفود
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
      • مشاوره ی راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
0

0.00تومان

✕

چیدمان آشپزخانه تجاری: ذخیره سازی و طبقه بندی

  • Home
  • مقالات روز
  • تجهیزات فست فود
  • چیدمان آشپزخانه تجاری: ذخیره سازی و طبقه بندی
چیدمان رستوران فست فود: ماشین ظرف شویی و سینک
چیدمان آشپزخانه تجاری: ماشین های ظرف شویی و سینک ها
ژوئن 14, 2016
انواع فر پیتزا: تجهیزات فست فود روبوفود
فر پیتزای مناسب بر حسب حجم تولیدی شما
ژوئن 15, 2016

چیدمان آشپزخانه تجاری: ذخیره سازی و طبقه بندی

چیدمان آشپزخانه تجاری: ذخیره سازی و طبقه بندی

چیدمان آشپزخانه تجاری: ذخیره سازی و طبقه بندی

نکته خوب در رابطه با طبقه بندی این است که آن را می توانید تقریبا هر جایی که فضای اضافی داشتید، قرار دهید. تمام رستوران های فست فود نواحی ذخیره سازی تخصیص یافته برای مواد اولیه تازه مانند یک اتاق ذخیره سازی خشک و خنک کننده جادار دارند. اما فراتر از آن، هر نقطه ای از دیوار که بدون استفاده مانده را می توان برای جایی برای ذخیره سازی استفاده کرد.

قفسه بندی فست فود

قفسه بندی فست فود

  • از دیوارهای خود نهایت استفاده را ببرید. از طبقه بندی دیواری بالای قسمت های پخت و آماده سازی استفاده کنید تا مواد اولیه مهم و کارد و چنگال ها را نگه دارید. آیتم های سنگین مانند کیسه های آرد را در نزدیکی کف آشپزخانه به کمک طبقه های کم ارتفاع نگه داری کنید. آویز و قلاب هم برای کارمندان آشپزخانه مفید هستند و به شما اجازه می دهند تا از فضای دیواری نهایت استفاده ببرید. آویز و قلاب برای دستکش های فر، ابزار آشپزی و کارد و چنگال ها عالی هستند.
  • یک قسمت را برای نگه داری غذا مشخص کنید. شما نیاز به یک جای خاص برای نگه داشتن تجهیزات پشتیبان دارید تا آن ها را در سر راه کارمندان آشپزخانه قرار ندهید. ناحیه ذخیره سازی غذای شما می تواند به کوچکی یک انبار آشپزخانه و یا به بزرگی یک اتاق کامل باشد. در ناحیه ذخیره سازی غذای خود انواع واحدهای طبقه بندی کننده را قرار دهید.
  • مطمئن شوید که اشیا روی زمین قرار نمی گیرند. اصولا آیتم های غذایی باید حداقل 6 اینچ یا 15 سانتی متر بالاتر از سطح زمین قرار بگیرند. پس مطمئن شوید که حتما قفسه بندی را با رعایت این اصل انجام می دهید.
  • برای پستوهای جادار از روکش اپوکسی یا کروم استفاده کنید. اگر شما یک کولر یا فریزر جادار دارید، از طبقه بندی روکش اپوکسی یا کروم استفاده کنید. این مواد بهتر قادرند سرما و رطوبت را بدون خوردگی تحمل کنند. هم چنین، وقتی که این قفسه ها را در قسمت جادار خود قرار می دهید، مطمئن شوید که منافذ هوا را نمی بندند در غیر این صورت نقاط گرم ایجاد می شوند.
Share
محمدمهدی حامدفهیمی

Related posts

نوامبر 16, 2020

خرید ماشین آلات فست فود


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس :

تهران.زعفرانیه.خیابان مقدس اردبیلی. خیابان شادیانه.خیابان میر شریفی.پلاک ۹،طبقه ۸. واحد ۸۳

ساعت مراجعه ۹صبح الی۱۷

شماره تماس :

دفتر مرکزی : ۲۸۴۲۵۷- ۰۲۱
شماره همراه (پاسخگویی۲۴ساعته): ۰۹۱۲۴۳۵۲۵۴۲
فکس: ۰۲۱-۴۴۲۰۷۰۳۹
سامانه پیامکی:۳۰۰۰۵۷۳۶۱۱۲۱۱۰

مطالب موجود در سایت

هرگونه کپی برداری ممنوع و حقوق برای سایت روبو فود محفوظ میباشد © ۱۳۹۸