• صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
نشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفود
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
      • مشاوره ی راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
0

0.00تومان

Main Menu
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
✕

داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی

  • Home
  • مقالات روز
  • ایمنی مواد غذایی فست فود
  • داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی
تازه نگهداشتن غذای فست فود
چطور در رستوران فست فود غذا را تازه نگه داریم؟
ژوئن 25, 2016
نکات ایمنی در رستوران فست فود
چند نکته مهم راجع به توصیه های ایمنی برای آشپزخانه رستوران فست فود شما
ژوئن 26, 2016

داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی

داغ نگاه داشتن غذای داغ: ایمنی مواد غذایی

داغ نگاه داشتن غذای داغ: ایمنی مواد غذایی

نگه داشتن غذاهای آماده در یک دمای مشخص و ثابت در طول زمان تعیین کننده کیفیت غذا، طعم و ایمنی آن می باشد. داغ نگه داشتن غذاهای داغ، فرصت ازدیاد باکتری های مضر را به حداقل می رساند: در نتیجه، شانس بیماری های غذازاد هم تقریبا صفر می شود پس داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی را تضمین میکند

داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی

غذای داغ و نکات ایمنی توسط تجهیزات فست فود روبوفود

                           پیتزای داغ

حالا چطور غذاهای داغ را داغ نگه داریم؟

داغ نگه داشتن غذاهای داغ کار ساده ای است اگر چند نکته ساده را رعایت کنید. سعی کنید به انجام این کارها عادت کنید و خواهید دید که نگرانی شما راجع به بیماری های غذازاد به حداقل می رسد:

غذاها را هم بزنید و روی آن ها درپوش بگذارید تا حرارت به طور یکنواخت توزیع شود

حتما دما را به کمک یک دماسنج گوشت دو بار چک کنید. غذاها را در دمای بالاتر از 60 درجه سانتی گراد و خارج از ناحیه دمایی خطرناک قرار دهید.

اگر غذایی برای 2 ساعت یا بیشتر در دمایی کمتر از 60 درجه سانتی گراد بود، آن را دور بریزید. به احتمال زیاد آن غذا بستری مناسب برای رشد باکتری ها شده است.

برای آن که غذای مانده را که به احتمال می گندد را به حداقل برسانید حتما به مقدار لازم و نه بیشتر غذا آماده کنید و بپزید.

یکی از مناسب ترین دستگاه های فست فود برای گرم نگه داشتن غذا گرمخانه تولیدی شرکت تجهیزات فست فود روبوفود است که شما می توانید مشخصات این دستگاه را در این لینک مشاهده کنید و سپس سفارش دهید.

گرم خانه فست فود

                      گرم خانه فست فود

Share
محمدمهدی حامدفهیمی

Related posts

ژانویه 7, 2023

دلیل محبوبیت فست فود بین مردم


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس :

تهران - بزرگراه خرازی (همت غرب) به سمت غرب بعد از بیمارستان ترتیتا - برج بین المللی رزمال - برج شمالی - طبقه دوم - واحد ۲۰۶

ساعت مراجعه ۹ صبح الی ۱۷

شماره تماس :

دفتر مرکزی : ۲۸۴۲۵۷- ۰۲۱
شماره همراه (پاسخگویی۲۴ساعته): ۰۹۱۲۴۳۵۲۵۴۲
فکس: ۰۲۱-۴۴۲۰۷۰۳۹
سامانه پیامکی:۳۰۰۰۵۷۳۶۱۱۲۱۱۰

مطالب موجود در سایت

هرگونه کپی برداری ممنوع و حقوق برای سایت روبو فود محفوظ میباشد © ۱۳۹۸
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما