• صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
نشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفود
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
      • مشاوره ی راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
0

0.00تومان

Main Menu
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
✕

آناتومی یک چاقو

  • Home
  • مقالات روز
  • تجهیزات فست فود
  • آناتومی یک چاقو
فروش وسایل فست فود
فروش لوازم فست فود
ژانویه 9, 2020
فر ریلی پیتزا
فر ریلی پیتزا
ژانویه 11, 2020

آناتومی یک چاقو

آناتومی یک چاقو

آناتومی یک چاقو

آناتومی یک چاقو ، تک تک قسمت های یک چاقوی حرفه ای برای یک کار خاص طراحی شده اند، اما اجزای زیر در تمام چاقوها مشترک است:

اجزای چاقو: تجهیزات فست فود روبوفود

آناتومی چاقو

نوک

نوک عبارتست از بخش جلویی لبه که اصل کار بریدن و جدا کردن را انجام می دهد. چاقوهایی که نوکشان نوکتیز است

برای شکافتن غذا و بریدن در اندازه های بسیار کوچک است. نوک های گرد تماس بهتری بین غذا و لبه ایجاد می کنند که برای

بریدن در اجزای بسیار باریک ایده آل است.

 

لبه

لبه بخش تیز تیغه چاقو بوده و از پاشنه آن تا نوک ادامه دارد. حفظ لبه تیز برای بریدن راحت و البته ایمن ضروری است.

کمر

کمر بخش رویی لبه چاقو است که دقیقا روبروی لبه قرار دارد.

پاشنه

پاشنه بخش عقبی تیغه است و برای بریدن محصولاتی که ضخیم یا سفت هستند و نیاز به نیروی بیشتری دارند، استفاده می شود.

بالشتک

بالشتک فقط در چاقوهای آهن ورزشده پیدا می شود. بالشتک یک نوار ضخیم استیل بین پاشنه و دسته چاقو است. این بالشتک

به حفظ تعادل چاقو کمک می کند و از این که دست کاربر در عرض تیغه سر بخورد، جلوگیری می کند.

 

ته تیغه

ته تیغه بخشی از تیغه است که وارد دسته می شود و برقرارکننده تعادل است. اکثر چاقوها، ته تیغه های ½، ¾، و یا کامل دارند.

ته تیغه های کامل بهتر هستند زیرا که به چاقو تعادل بهتر و ماندگاری بیشتر می دهند؛ دسته روی یک ته تیغه ½ یا ¾ ممکن

است به خاطر افزایش تنش روی پاشنه چاقو ترک بردارد.

 

دسته

دسته که قپان هم نامیده می شود، بخشی است که به کمک آن می توان چاقو را در دست گرفت. دسته های چاقو از چوب،

پلاستیک، یا استنلس استیل ساخته می شوند.

 

قنداق

قنداق همان انتهای دسته چاقوست.

آناتومی یک چاقو را در این مقاله برایتان بررسی کردیم.  

Share
محمدمهدی حامدفهیمی

Related posts

دسامبر 31, 2022

فرچیپس


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس :

تهران - بزرگراه خرازی (همت غرب) به سمت غرب بعد از بیمارستان ترتیتا - برج بین المللی رزمال - برج شمالی - طبقه دوم - واحد ۲۰۶

ساعت مراجعه ۹ صبح الی ۱۷

شماره تماس :

دفتر مرکزی : ۲۸۴۲۵۷- ۰۲۱
شماره همراه (پاسخگویی۲۴ساعته): ۰۹۱۲۴۳۵۲۵۴۲
فکس: ۰۲۱-۴۴۲۰۷۰۳۹
سامانه پیامکی:۳۰۰۰۵۷۳۶۱۱۲۱۱۰

مطالب موجود در سایت

هرگونه کپی برداری ممنوع و حقوق برای سایت روبو فود محفوظ میباشد © ۱۳۹۸
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما