چیدمان یک آشپزخانه تجاری: تجهیزات گرمایشی و سرمایشی

عموما تجهیزات فست فود گرمایشی و نگه دارنده باید در انتهای خط کار شما و در لبه بیرونی بلوک آشپزی یا نزدیک جایی که سرویس دهندگان غذا را بر می دارند، قرار بگیرند. بدین شکل، انتقال غذاهای تازه پخته شده به طور مستقیم به گرم کننده ها آسان تر می شود و در آن جا هم غذاها بدون سردشدن منتظر سروشدن قرار می گیرند.

  • میزهای بخار را در بخش آماده سازی قرار دهید. میزهای بخار اغلب در آشپزخانه استفاده می شوند تا محتویات غذا را گرم و ایمن نگه دارند قبل از آن که به ظرف غذا اضافه شوند. بدین شکل، مخلفات غذا دیگر نیازی به آماده شدن برای سفارش ندارند. میز بخار خود را در ناحیه آماده سازی یا در سمت دیگر خط پخت قرار دهید. در مواردی که میزهای بخار برای سروکردن غذاهای پیش آماده شده مستقیما روی بشقاب استفاده می شوند، آن ها را باید درست در انتهای خط پخت قرار داد.
  • گرم کن ها را در مسیر رفت و آمد قرار ندهید. عموما، گرم کن های رومیزی و کابینت های نگه دارنده برای نگه داشتن غذای آماده شده یا حرارت دادن به غذاهای پیش پخت شده استفاده می شوند. از آن جایی که معمولا به آن ها تا مراحل نهایی آماده سازی غذا نیازی نیست، آن ها را باید در لبه مکان های پخت و آماده سازی قرار بگیرند.
  • گرم کن های اورهد (بالاسری) را در نزدیکی ناحیه برداشت سروکننده قرار دهید. بعد از آن که غذا بر روی بشقاب قرار گرفت، معمولا قبل از آن که سروکنندگان بتوانند آن را بردارند، یک تاخیر زمانی وجود دارد، لذا غذای روی بشقاب قرار گرفته باید در زیر یک گرم کننده نوارمانند (strip warmer) قرار بگیرد تا داغ داغ بماند. اکثر آشپزخانه های تجاری یک ناحیه انتقال آشپزخانه به سرو با یک گرم کن اورهد دارند.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *