چطور مواد شیمیایی را در رستوران فست فود نگه داری کنیم؟

سوال بهتر این است که کجا باید محصولات شیمیایی را قرار دهیم؟

کمد نگهداری مواد شیمیایی: تجهیزات فست فود روبوفود

کمد نگهداری مواد شیمیایی

مواد شیمیایی تمیزکننده باید در ناحیه ای جدای از آشپزخانه قرار بگیرند. مثال هایی که می توان زد عبارتند از یک کمد نگه دارنده یا ناحیه ای دیگر که مختص مواد شیمیایی طراحی شده است. این کار یکی از الزامات رعایت بهداشت در هر رستوران فست فودی است. اطمینان حاصل کنید که حتما درب این کمدها و نگه دارنده ها به درستی قفل می شوند تا هم از جای آن ها مطمئن باشید و هم از نشت کردن آن ها به قسمت های ذخیره سازی غذا و سطوح آماده سازی غذا پیشگیری کنید.

به هیچ وجه مواد شیمیایی را از محفظه اصلی به محفظه ای دیگر برای ذخیره سازی منتقل نکنید. آن ها همیشه باید در محفظه های اصلی خود نگه داری شوند. و مهم تر این که وقتی این مواد تمام شدند، حتما باید محفظه آن ها را دور بریزید.

محفظه های شیمیایی را حتما وقتی که دریافت می کنید چک کنید و مطمئن شوید که هیچ گونه ترک یا نشتی نداشته باشند. اگر ظرف یا بطری مواد شیمیایی آسیب دیده بود، حتما آن را دور بریزید.

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *