تمام کسانی که برای اولین بار قصد راه اندازی فست فود دارند دچار سر درگمی در انتخاب تجهیزات مورد نیاز جهت راه اندازی فست فود خواهند شد

انتخاب تجهیزات مناسب برای یک فست فود بستگی به حجم منو فست فود و متراژ مکان مورد نظر خواهد داشت و اینکه چه محصولاتی در منو قابل ارائه خواهد بود.

بعد از تعیین استراتژی منو فست فود خود .باید مکان مورد نظر جهت اشپزخانه نیز تعیین و متراژ آن مشخص گردد و بعد از انتخاب فضای آشپزخانه نسبت به تهیه پلان هوائی جهت چیدمان آشپزخانه اقدام گردد .بعد از تهیه نقشه و پلان هوائی تجهیزات مورد نظر مشخص میگردد.برای سهولت در کار دو لیست به شکل زیر تهیه فرمائید:

تجهیزات فست فود برای آشپزخانه

تجهیزات و لوازم مورد نیاز قسمت دکور و نشیمن

بعد از تهیه دو لیست حال میتوان نصبت به انتخاب و شناسائی و ابعاد و اندازه تجهیزات مورد نظر انتخاب بهتری داشته باشید.

معمولا فست فود ها با توجه به منو خود نیازمند دستگاه های مختلفی در فضای آشپزخانه خواهند داشت.

منو خود را تفکیک نموده و نسبت به میزان ظرفیت پخت نوع تجهیزات را مشخص نمائید

به عنوان مثال:

نام محصول:

انواع پیتزا

تجهیزات مورد نیاز:

۱-بخش آماده سازی

میز کار

تخته کار

تاپینگ سرد

خمیر گیر

خمیر پهن کن

و…..

۲٫بخش پخت

قالب یا بشقاب پیتزا

فر ریلی پیتزا

انبر فر

و….

۳٫بخش بسته بندی

سینی سرو

کارتن و یا جعبه

و……

بدین شکل میتوان تجهیزات هر بخش را شناسائی نمود از برگر تا ساندویج ها و….دیگر محصولات

اما توصیه ما به شما عزیزان استفاده از کارشناسی متخصصان این حوزه میباشد که در صورت گرفتن مشاوره مناسب توسط یک تیم حرفه ای راه انداز فست فود هزینه شما کمتر و راه اندازی شما هدفمند تر خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *