نگه داشتن غذاهای آماده در یک دمای مشخص و ثابت در طول زمان تعیین کننده کیفیت غذا، طعم و ایمنی آن می باشد. داغ نگه داشتن غذاهای داغ، فرصت ازدیاد باکتری های مضر را به حداقل می رساند: در نتیجه، شانس بیماری های غذازاد هم تقریبا صفر می شود پس داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی را تضمین میکند

داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی

غذای داغ و نکات ایمنی توسط تجهیزات فست فود روبوفود

                           پیتزای داغ

حالا چطور غذاهای داغ را داغ نگه داریم؟

داغ نگه داشتن غذاهای داغ کار ساده ای است اگر چند نکته ساده را رعایت کنید. سعی کنید به انجام این کارها عادت کنید و خواهید دید که نگرانی شما راجع به بیماری های غذازاد به حداقل می رسد:

غذاها را هم بزنید و روی آن ها درپوش بگذارید تا حرارت به طور یکنواخت توزیع شود

حتما دما را به کمک یک دماسنج گوشت دو بار چک کنید. غذاها را در دمای بالاتر از ۶۰ درجه سانتی گراد و خارج از ناحیه دمایی خطرناک قرار دهید.

اگر غذایی برای ۲ ساعت یا بیشتر در دمایی کمتر از ۶۰ درجه سانتی گراد بود، آن را دور بریزید. به احتمال زیاد آن غذا بستری مناسب برای رشد باکتری ها شده است.

برای آن که غذای مانده را که به احتمال می گندد را به حداقل برسانید حتما به مقدار لازم و نه بیشتر غذا آماده کنید و بپزید.

یکی از مناسب ترین دستگاه های فست فود برای گرم نگه داشتن غذا گرمخانه تولیدی شرکت تجهیزات فست فود روبوفود است که شما می توانید مشخصات این دستگاه را در این لینک مشاهده کنید و سپس سفارش دهید.

گرم خانه فست فود

                      گرم خانه فست فود

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *