فر ریلی پیتزا توربو (گازی)

دستگاه کیوسک فر چیپس
خرداد ۴, ۱۳۹۵
سرخ کن اتومات گازی تک سبده
آذر ۲۸, ۱۳۹۵

فر ریلی پیتزا توربو (گازی)

فر ریلی پیتزا یکی از جدیدترین انواع فر پیتزا برای پخت انواع پیتزا و غذاهای فست فود است شما در زیر مشخصات خرید دستگاه فر ریلی پیتزا توربو ارائه شده توسط ما را مشاهده می کنید. خواندن این مطلب راجع به فر ریلی پیتزا هم به شما کمک زیادی در انتخابتان خواهد کرد.

دستگاه فر ریلی پیتزا توربو

از ویژگی های این فر پیتزا ریلی میتوان به این موضوع اشاره کرد که ابعاد این فر بسیار کوچک و مناسب میباشد و کوچکترین فر ریلی در ایران بوده و دارای مشعل پرقدرت و توربو میباشد که استارت اولیه آن تا رسیدن دمای مناسب با کمترین سرعت ممکن امکان پذیر است.

قیمت فر ریلی پیتزا بسیار مناسب بوده و در شرکت تجهیزات فست فود روبوفود طراحی و تولید گردیده و دارای یک سال گارانتی و پنچ سال خدمات پس از فروش میباشد.

مشخصات دستگاه: فر ریلی (کانوایری) توربو گازی جهت پخت انواع پیتزا، همبرگر، بشقاب داغ و … .

امکانات دستگاه: دارای ترموستات دیجیتال دما – قابلیت شستو شوی کانال ها و کانوایر و مشعل توربو

ظرفیت تولید دستگاه: ۴۵ الی ۵۰ عدد پیتزا در ساعت

مشخصات و میزان برق مصرفی: مشعل ۳۰ کیلوکالری گازی – مصرف برق ۲۵۰ وات

جنس دستگاه: دستگاه استنلس استیل – فن استیل – تانک استیل – شیشه سکوریت

ابعاد دستگاه: طول ۱۳۰ – عرض ۶۰ – ارتفاع ۱۲۰ ( سانتی متر )

وزن دستگاه: ۱۵۰ کیلوگرم

اکثر فرهای ریلی آن قدر عرض دارند تا بتوانند ۲ دو پیتزای بزرگ را در کنار هم بپزند. معنایش این است که برای آن که فر ریلی را به راحتی در رستوران خود قرار دهید، به فضای نسبتا زیادی نیاز دارید.

در واقع فضای مورد نیاز حدودا ۴٫۲۵ متر مکعب است. اگر در فست فود خود فضای زیادی در اختیار دارید، آن گاه فر ریلی بهترین انتخاب است.

فرهای ریلی یک پلترفرم پخت پیوسته دارند که بر حسب سرعتی که پیتزا درست می کنید، به همان سرعت پیتزا را برای شما می پزد. وقتی که پیتزا را روی نوار نقاله آن می گذارید،

فر ریلی باقی کار را با کشیدن پیتزا از طریق یک دمای مشخص در سرعت تنظیم شده توسط شما انجام می دهد.

برخی از مدل ها حتی دارای ۳ الی ۴ فر ریلی روی هم چیده شده هستند تا سرعت پخت چندین برابر شود.

زمان کل پخت هم حداکثر ۴ الی ۵ دقیقه می باشد. هم چنین از آن جایی که پیتزاها از زیر یا درون المنت های حرارتی پیوسته عبور می کنند، هیچ زمانی برای بازیابی حرارتی هدر نمی رود.

بهترین برای: فرهای ریلی پیتزا برای رستوران فست فودهایی که کوچک هستند و مشتریان آن ها بیش از اندازه زیاد نیستند، ایده آل است. شما هم چنین می توانید از یک فر کانوایری برای تست کردن ساندویچ، ماهی و پخت هر چیزی که در محفظه آن جا می شود استفاده کنید.