ROBOFOOD

ARTICLE

مقالات ربوفود

نگهداری از تجهیزات فست فود

نگهداری از تجهیزات فست فود ؛ تنها راه برای رسیدن به بالاترین سود و خدمات بدون مشکل با تجهیزات فست

نگهداری از تجهیزات فست فود

نگهداری از تجهیزات فست فود ؛ تنها راه برای رسیدن به بالاترین سود و خدمات بدون مشکل با تجهیزات فست فودی که دارید

این است تا مرتب کارهای مربوط به نگهداری تجهیزات و دستگاه ها را انجام دهید. در ابتدا باید گفت که بهترین راه مراقبت از

دستگاه های فست فود گرفتن راهنمایی و مشاوره از یک متخصص در زمینه مشاوره، راه اندازی و نگهداری از تجهیزات فست

فود است.

 

نگهداری از تجهیزات فست فود

 

پیشنهاد : برای اطلاع از نحوه ی خرید تجهیزات فست فود کلیک کنید.

 

 

نگهداری از وسایل آشپزخانه ی فست فود 

شرکت تجهیزات فست فود روبوفود مفتخر است که به شما صاحبان رستوران فست فود انواع مشاوره ها و راهنمایی ها را در

زمینه لوازم فست فود ارائه دهد.

نگهداری مرتب شامل تمیزکردن دستگاه ها می شود که باعث می شود همه چیز به درستی کار کنند و هم چنین در زمان

پیداشدن ایراد زود بتوانید مشکل را حل کنید. فارغ از این که تجهیزات فست فود شما چه مواردی هستند، 5 نکته وجود دارد که

تقریبا برای تمام تجهیزات فست فود برقرار هستند:

 

1.تمام تجهیزات را روزانه تمیز کنید

تمیزکاری روزانه شاید مهم ترین نکته نگهداری از تجهیزات فست فود است. تمیزکاری روزانه از تجمع جرم، کثیفی و باقیمانده

های غذا که باعث آسیب به دستگاه ها و تجهیزات فست فود می شود، جلوگیری می کند. در ضمن یک فست فود تمیز نظر

ناظران بهداشت و سلامت را جلب می کند.

 

 

2. تمیزکاری کامل و عمیق را در یک بازه منظم انجام دهید

به طور هفتگی، ماهانه یا حتی سالانه، بر حسب تجهیزات فست فودی که دارید، یک سری کارهای تمیزکاری عمیق تر و کامل

تر وجود دارند که باید انجام دهید. هدف از این کار دسترسی به نقاطی از دستگاه هاست که دسترسی به آن ها سخت است یا

صرفا برای از بین بردن هر گونه جرم مانده روی دستگاه.

 

3. به طور منظم تجهیزات رستوران فست فود خود را بازرسی کنید

هر زمان که یک فرآیند تمیزکاری کامل را انجام می دهید، قسمت های متحرک، اتصالات تجهیزات و سایر اجزا را از نظر کهنگی،

نشتی و غیره بازرسی کنید. بدین شکل می توانید پیش از آن که خرابی دستگاه بیش از اندازه بزرگ شود، جلوی آن را بگیرید.

 

4. دستورات شیمیایی را دنبال کنید

این که آیا مواد شیمیایی مورد استفاده شما برای تمیز کردن تجهیزات تعبیه شده یا خود دستگاه از مواد شیمیایی استفاده می

کند (مانند ماشین ظرف شویی)، حتما دستورات نوشته شده روی برچسب را بخوانید. اگر مواد شیمیایی را به اشتباه با هم

مخلوط کنید، هم برای کارمندانتان خطرناک است و برای هم تجهیزات فست فود شما.

 

5. حتما از ظروف استنلس استیل به درستی نگهداری کنید

تجهیزات فست فود عموما از استنلس استیل یا فولاد ضد زنگ ساخته می شوند. بر خلاف اسمش، استنلس استیل می

تواند زنگ بزند، کدر بشود یا حتی دچار خوردگی بشود اگر درست از آن ها مراقبت نشود. پس حتما از دترجنت های ملایم و کهنه

های نرم برای تمیزکردن تجهیزات فست فود خود استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 items Cart
My account