• صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
نشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفود
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
      • مشاوره ی راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
0

0.00تومان

Main Menu
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
✕

چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان

  • Home
  • مقالات روز
  • ایمنی مواد غذایی فست فود
  • چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان
تمیز کردن فر پیتزا: تجهیزات فست فود روبوفود
نکاتی برای تمیزکردن فر پیتزا
ژوئن 28, 2016
صرفه جویی در آشپزخانه فست فود
صرفه جویی در آشپزخانه فست فود
جولای 4, 2016

چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان

حفظ ایمنی و سلامت غذا: تجهیزات فست فود روبوفود

حفظ ایمنی و سلامت غذا

یکی از چالش انگیز ترین حوزه های صنعت فست فود حفظ سلامت و ایمنی غذا برای مشتریان رستوران فست فود شماست. انجام این کار مستلزم رعایت چند نکته ساده و مهم است در این مقاله با چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان آشنا خواهید شد.

چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان

  1. همیشه مطمئن باشید که مواد و محصولات را خوب هم می زنید تا دما به طور یکنواخت و ثابت بر روی غذا توزیع شود.
  2. از بیش از اندازه پرکردن قابلمه ها و ماهیتابه ها پرهیز کنید چرا که باعث می شود دما به طور یکنواخت به غذا نرسد.
  3. چاقوها را حتما در محلول ضدعفونی کننده قرار دهید تا هر موقع که خواستید از آن ها استفاده کنید، آماده باشند.
  4. حتما دقت کنید که کسانی که با غذا سروکار دارند و آن را جابجا می کنند بعد از هر بار کار دستکش خود را عوض کرده و دستان خود را خوب می شویند.
  5. همان طور که قبلا هم در زمینه ذخیره سازی مواد غذایی در رستوران فست فود اشاره کردیم، حتما روی تمام آیتم ها برچسب و تاریخ مصرف و انقضای حدودی را مشخص نمایید.
  6. از یک دماسنج میله ای برای اطمینان از مناسب بودن دماها استفاده نمایید.
  7. بعضی از دماسنج ها قابل برنامه ریزی هستند و می توان آن ها را طوری تنظیم کرد تا به طور اتوماتیک اطلاعات را بگیرند و ذخیره کنند که بعدا هم روی کامپیوتر دانلود کنید و گزارش دما را مرتب داشته باشید.

مسلما حفظ سلامت مشتریان اصلی ترین اولویت هر رستوران فست فودی می باشد. برای همین شکی نیست که صرفا این 7 نکته تضمین کننده 100 درصد سلامت مشتریان نمی باشد و شما باید با جنبه های دیگر رعایت بهداشت و ایمنی در رستوران فست فود خود آشنا باشید. برای همین بهترین کار این است که با یک متخصص در زمینه راه اندازی و مشاوره فست فود صحبت کنید. شرکت تجهیزات فست فود روبوفود آماده است تا به سوالات و ابهام های شما مشتریان عزیز پاسخ دهد و شما را در مسیر راه اندازی فست فود راهنمایی کند.

Share
محمدمهدی حامدفهیمی

Related posts

ژانویه 7, 2023

دلیل محبوبیت فست فود بین مردم


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس :

تهران - بزرگراه خرازی (همت غرب) به سمت غرب بعد از بیمارستان ترتیتا - برج بین المللی رزمال - برج شمالی - طبقه دوم - واحد ۲۰۶

ساعت مراجعه ۹ صبح الی ۱۷

شماره تماس :

دفتر مرکزی : ۲۸۴۲۵۷- ۰۲۱
شماره همراه (پاسخگویی۲۴ساعته): ۰۹۱۲۴۳۵۲۵۴۲
فکس: ۰۲۱-۴۴۲۰۷۰۳۹
سامانه پیامکی:۳۰۰۰۵۷۳۶۱۱۲۱۱۰

مطالب موجود در سایت

هرگونه کپی برداری ممنوع و حقوق برای سایت روبو فود محفوظ میباشد © ۱۳۹۸
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما