• صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
نشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفودنشان تجاری روبوفود
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
      • مشاوره ی راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
    • ویدئو
    • گالری عکس
  • خدمات
    • مشاوره راه اندازی فست فود
    • آموزش و راه اندازی فست فود
  • افتخارات
  • تماس با ما
    • درباره ما
    • سوالات متداول
0

0.00تومان

Main Menu
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما
✕

چطور در رستوران فست فود غذا را تازه نگه داریم؟

  • Home
  • مقالات روز
  • ایمنی مواد غذایی فست فود
  • چطور در رستوران فست فود غذا را تازه نگه داریم؟
نگهداری از کارد و قاشق و چنگال
نکاتی راجع به نگهداری از کارد و چنگال ها
ژوئن 22, 2016
داغ نگاه داشتن غذای داغ: ایمنی مواد غذایی
داغ نگاه داشتن غذای داغ ایمنی مواد غذایی
ژوئن 25, 2016

چطور در رستوران فست فود غذا را تازه نگه داریم؟

تازه نگهداشتن غذای فست فود

تازه نگهداشتن غذای فست فود

اگر حواستان به غذا نباشد و به آن اجازه گندیدن و کهنه شدن بدهید، مثل این است که بگذارید بستنی قیفی شما آرام آرام آب شود. پس برای این که جلوی فاسد و کهنه شدن غذا را بگیرید باید بدانید چطور در رستوران فست فود غذا را تازه نگه داریم؟

چطور در رستوران فست فود غذا را تازه نگه داریم؟

از تجهیزات و تکنیک های زیر استفاده کنید تا مطمئن شوید که غذای شما تازه می ماند.

  • از یک چیلر فوری استفاده کنید تا دمای غذا را سریع تر و کارآمدتر پایین بیاورید که بدین ترتیب زمانی که غذا در حوزه خطر باقی می ماند را کوتاه کنید.
  • غذا را درون یک ظرف بگذارید و یک حمام یخ درست کنید به طوری که ظرف به طور یکنواخت در حمام یخ غرق شود. بدین شکل، از سردشدن یکنواخت گوشت یا هر ماده غذایی دیگر مطمئن می شوید.
  • غذا را فورا باید در یک یخچال صنعتی قرار دهید که وظیفه اصلی آن ذخیره غذا در دمایی پایین تر از 4 درجه سانتی گراد است.
  • حتما از یک ترموتر یا دماسنج گوشت استفاده کنید تا دقیقا دمای خنک شدن غذا و گوشت را بسنجید و در صورت اشکال در کار یخچال فورا متوجه ایراد بشوید.
نگهداری درست غذاها در یخچال: تجهیزات فست فود روبوفود

                       یخچال تجاری

Share
محمدمهدی حامدفهیمی

Related posts

ژانویه 7, 2023

دلیل محبوبیت فست فود بین مردم


Read more

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آدرس :

تهران - بزرگراه خرازی (همت غرب) به سمت غرب بعد از بیمارستان ترتیتا - برج بین المللی رزمال - برج شمالی - طبقه دوم - واحد ۲۰۶

ساعت مراجعه ۹ صبح الی ۱۷

شماره تماس :

دفتر مرکزی : ۲۸۴۲۵۷- ۰۲۱
شماره همراه (پاسخگویی۲۴ساعته): ۰۹۱۲۴۳۵۲۵۴۲
فکس: ۰۲۱-۴۴۲۰۷۰۳۹
سامانه پیامکی:۳۰۰۰۵۷۳۶۱۱۲۱۱۰

مطالب موجود در سایت

هرگونه کپی برداری ممنوع و حقوق برای سایت روبو فود محفوظ میباشد © ۱۳۹۸
  • صفحه نخست
  • محصولات
  • اخذ نمایندگی ربوفود
  • نمایندگی های ربوفود
  • مجله
  • خدمات
  • افتخارات
  • تماس با ما