در بین تجهیزات فست فود، تجهیزات گرم کن و نگه دارنده برای رستوران فست فود هم از حرارت خشک و هم مرطوب استفاده می کنند. اول شما باید درباره چیزهای مختلفی که می خواهید در تجهیزات نگه دارید خوب فکر کنید و بعد بر حسب نیازهای خاص خود تصمیم مناسب بگیرید.
تجهیزات حرارت خشک شبیه به فرهای معمولی کار می کنند که یا ترمواستاتیک و یا دستی عمل می کنند. این دستگاه ها معمولا انرژی کمتری نسبت به حرارت مرطوب مصرف می کنند گرچه سرعت حرارت دهی سیستم خشک پایین تر است. اگر فکر می کنید که دستگاههتان را هر از چندگاهی می خواهید جابجا کنید، اغلب موارد تجهیزات گرم کن و نگه داری حرارت خشک گزینه بهتری می توانند باشند چرا که ریسک سرریزشدن عملا نزدیک به صفر است.
حرارت مرطوب از مرطوب کننده های موجود در تجهیزات می آید که مقدار کمی رطوبت را درون ناحیه نگه دارنده آزاد می کند. آن ها مانع از خشک شدن غذاها بدون آن که غذا را خمیر و رطوبت زده کنند، می شوند. حرارت مرطوب معمولا انرژی بیشتری استفاده می کند اما سرعت حرارت دهی آن بیشتر است.
حالا بالاخره باید تجهیزات حرارت خشک انتخاب کنم یا مرطوب؟ تجهیزات گرم کن و نگهدارنده محصولات مختلفی برای نیازهای شما دارند. شما باید ببینید که آیا تجهیزات را برای معرض دید مشتری می خواهید یا قرار است در پشت آشپزخانه استفاده شود. نکته دومی که باید در نظر داشته باشید این است که چه غذاهایی را می خواهید نگه دارید یا گرم کنید.