ROBOFOOD

ARTICLE

مقالات ربوفود

راه اندازی فست فود و مدیریت فست فود

شرکت تجهیزات فست فود ربو فود  در این مقاله می خواهیم درباره ی راه اندازی فست فود و مدیریت فست

شرکت تجهیزات فست فود ربو فود 

در این مقاله می خواهیم درباره ی راه اندازی فست فود و مدیریت فست فود به طور مختصر صحبت کنیم.

تا بتوانیم شما کاربران عزیز را که قصد دارید فست فود راه اندازی کنید را راهنمایی کنیم. پس تا انتهای

مطلب با ما همراه باشید. 

شغل فست فود و یا رستوران داری یکی از شغل های پر درآمد به حساب می آید فقط کافی غذایی که به

مشتری ارائه می شود غذای با مواد مرغوب باشد.

رستوران فست فود و یا هر رستوران دیگه ای همیشه درآمد خود را دارد و فصلی نیست ؛ منظور از فصلی

بودن این است که بسیاری از مشاغل در فصل گرما و یا سرما فروش خوبی دارند اما رستوران به این صورت

نیست. 

نیاز انسان به غذا و گرسنگی دائمی و به این صورت نیست که در گرما نیاز به غذا کمتر باشد و برعکس.

این یکی از موارد بسیار مهمی است که نشان می دهد راه اندازی فست فود و یا رستوران دیگر یکی از

مشاغل پر سود و مناسب است. 

 

ما به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم برای مشاوره ی راه اندازی فست فود کلیک کنید.

 

یکی دیگر از نکاتی که باعث محبوبیت اینکار می شود این است که هیچ وقت از مد نمیافتد در واقع فست

فودی که در 50 سال پیش راه اندازی شده با گذر زمان فقط گسترش داده می شود و بزرگتر شده و معروف

تر شده است اما مشتری های آن کم نشده و بلکه بخاطره سابقه ای که دارد مشتری های آن بیشتر

می شود.

سومین نکته این است که در این شغل سود بسیار بالا است و سود هر غذا برای فروشنده 70 در صد می

باشد. 

 

راه اندازی فست فود و مدیریت فست فود

راه اندازی فست فود و مدیریت فست فود

مزایای فست فود نسبت به دیگر مشاغل 

شغل فست فود نسبت به دیگر موارد از مزایای زیادی برخوردار است اما ما در این قسمت برخی از مزایای

فست فود را به طور خلاصه بیان می کنیم. 

رستوران داری و فست فود یکی از شغل هایی هستند که تعطیلات برای آن ها پر سود می باشد در واقع

وقتی همه ی ارگان ها و مشاغل تعطیل هستند این دو مورد باز هستند و مشغول به کار می باشند و

سودی که در تعطیلات دارند معادل چند برابر سودی که در ایام عادی دارند.

 

پیشنهاد ویژه به شما کاربر گرامی ، برای خرید تجهیزات فست فود با قیمت مناسب کلیک کنید. 

 

مزیت دیگری که در این شغل به چشم می آید این است که اگر شما غذایی را با حضور یک سرآشپز معتبر

به مشتری دهید و ان غذا تنها در رستوران شما پخت شود باعث چند برابر شدن مشتری خود می شوید.

همچنین می توانید با معروفیتی که توسط آن غذا پیدا کردید در شهر و استان دیگر شعبه ی دیگری را ارائه

دهید و باز با پخت آن غذا در شعبه دیگر خود مشتری های خود را چند برابر کنید.

در واقع می توان گفت فست فود یکی از مشاغلی است که به راحتی قابل گسترش می باشد. 

راه اندازی فست فود نیاز به انجام یکسری کار می باشد که به دو دسته تقسیم می شوند : 1- مراحل قبل

از راه اندازی فست فود 2- مراحل بعد از راه اندازی فست فود.

در این قسمت این مراحل را به صورت خلاصه بیان می کنیم. 

 

مراحل فبل از راه اندازی فست فود 

  • مشورت گرفتن از افراد با تجربه در این حوزه 
  • انتخاب مکان مناسب برای راه اندازی فست فود 
  • خرید تجهیزات فست فود 
  • انجام کارهای مربوط به طراحی داخلی 
  • سفارش دادن تابلوی مغازه و… 
  • طراحی منو 

مراحل بعد از راه اندازی فست فود

  • مدیریت فست فود و مجموعه
  • آموزش کارکنان
  • تبلیغات و پیدا کردن مشتری
  • حفظ کیفیت
  • حسابداری دقیق
  • جذب پرسنل
  •  مشتری مداری …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Shopping cart
Shop
0 items Cart
My account