برای چیدمان آشپز خانه رستوران نکات بسیار مهمی وجود دارد که باید به آنها توجه ویژه ای کرد. یکی از نکات اصلی و مهمی که

باید در هنگام چیدمان آشپزخانه در واقع چیدمان تجهیزات فست فود  در نظر گرفت اندازه ی آشپزخانه و محیط آن است. 

چیدمان آشپز خانه باید به گونه ای باشد که سر آشپز و کارکنان آشپزخانه به راحتی به وسایل آشپز خانه دسترسی داشته

باشند در واقع یک آشپز خانه باید به قدری از نظم و زیبایی برخوردار باشد که اگر در دید مشتری باشد موجب جذب مشتری گردد. 

 

حتما بخوانید : راه اندازی فست فود

 

چیدمان آشپز خانه رستوران

 

 

اما تجهیزاتی که برای رستوران خریداری می کنید باید متناسب با فضای آشپز خانه باشد. در واقع باید محیط آشپزخانه را در نظر

بگیریم اگر اندازه ی مساحت آشپزخانه کوچک باشد باید تجهیزات کمتر و در واقع تجهیزاتی که ضروری است خریداری شود. 

اما چیدمان آشپزخانه به شکل های متفاوتی صورت می گیرد. در این مقاله شرکت تجهیزات فست فود ربو فود تصمیم دارد

مختصرا انواع چیدمان ها را به شما عزیزان شرح دهد. پس برای اینکه چیدمان خوبی در آشپزخانه ی خود داشته باشید این

مقاله را تا انتها مطالعه کنید. 

 

انواع چیدمان آشپزخانه 

  • چیدمان طبیعی 
  • چیدمان مبنی بر بلوک 
  • چیدمان خط تولید 
  • چیدمان جزیره ای 

 

خب در این قسمت به بررسی هریک از چیدمان آشپز خانه رستوران که نام برده شده می پردازیم پس با ما همراه باشید تا

اطلاعات  خود را به درستی افزایش دهید. 

 

چیدمان طبیعی 

این مدل چیدمان یکی از چیدمان هایی است که بسیار مورد نظر آشپز و کارگران رستوران می باشد ؛ در این مدل افراد آشپزخانه

به دنبال راحتی خود هستند در واقع تجهیزات را به گونه ای در کنار هم قرار می دهند که به راحتی دسترسی داشته باشند و

بتوانند بدون اتلاف وقت از تجهیزات استفاده کنند. البته این چیدمان معایبی هم دارد مثلا وقتی دستکاه سیب زمینی سرخ کن را

در کنار یخچال قرار می دهیم موجب افزایش مصرف و اتلاف انرژی می گردد. 

 

چیدمان مبتنی بر بلوک 

درست است که چیدمان طبیعی یک روش ایده آل برای افراد است اما باید به این نکته توجه ویژه ای کرد که چیدمان مبتنی بر بلوک بسیار مناسب است. در این روش آشپزخانه را به قسمت های مختلفی تقسیم می کنند و هر قسمت را به پخت یک غذا اختصاص می دهند . 

 

چیدمان خط تولید 

یکی از روش های کاربردی در رستوران های فست فود چیدمان خط تولیدی می باشد. غذا های فست فودی مثلا پخت پیتزا و

ساندویچ مخلفات بسیاری بکار برده می شود در این روش مسیر ورود و خروج مواد اولیه بسیار مهم است که اغلب فست فود ها

برای چیدمان آشپز خانه ی خود از این روش استفاده می کنند. البته امکان دارد که این روش هم مثل روش طبیعی معایب مربوط

به خود را داشته باشد. 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *