یکی از چالش انگیز ترین حوزه های صنعت فست فود حفظ سلامت و ایمنی غذا برای مشتریان رستوران فست فود شماست. انجام این کار مستلزم رعایت چند نکته ساده و مهم است در این مقاله با چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان آشنا خواهید شد.

چند نکته مهم برای حفظ سلامت مشتریان

  1. همیشه مطمئن باشید که مواد و محصولات را خوب هم می زنید تا دما به طور یکنواخت و ثابت بر روی غذا توزیع شود.
  2. از بیش از اندازه پرکردن قابلمه ها و ماهیتابه ها پرهیز کنید چرا که باعث می شود دما به طور یکنواخت به غذا نرسد.
  3. چاقوها را حتما در محلول ضدعفونی کننده قرار دهید تا هر موقع که خواستید از آن ها استفاده کنید، آماده باشند.
  4. حتما دقت کنید که کسانی که با غذا سروکار دارند و آن را جابجا می کنند بعد از هر بار کار دستکش خود را عوض کرده و دستان خود را خوب می شویند.
  5. همان طور که قبلا هم در زمینه ذخیره سازی مواد غذایی در رستوران فست فود اشاره کردیم، حتما روی تمام آیتم ها برچسب و تاریخ مصرف و انقضای حدودی را مشخص نمایید.
  6. از یک دماسنج میله ای برای اطمینان از مناسب بودن دماها استفاده نمایید.
  7. بعضی از دماسنج ها قابل برنامه ریزی هستند و می توان آن ها را طوری تنظیم کرد تا به طور اتوماتیک اطلاعات را بگیرند و ذخیره کنند که بعدا هم روی کامپیوتر دانلود کنید و گزارش دما را مرتب داشته باشید.

مسلما حفظ سلامت مشتریان اصلی ترین اولویت هر رستوران فست فودی می باشد. برای همین شکی نیست که صرفا این ۷ نکته تضمین کننده ۱۰۰ درصد سلامت مشتریان نمی باشد و شما باید با جنبه های دیگر رعایت بهداشت و ایمنی در رستوران فست فود خود آشنا باشید. برای همین بهترین کار این است که با یک متخصص در زمینه راه اندازی و مشاوره فست فود صحبت کنید. شرکت تجهیزات فست فود روبوفود آماده است تا به سوالات و ابهام های شما مشتریان عزیز پاسخ دهد و شما را در مسیر راه اندازی فست فود راهنمایی کند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *