نصب تجهیزات فست فود ، همانطور که می دانید قلب هر رستوران آشپزخانه ی آن می باشد و اصلی ترین اجزای یک

آشپزخانه تجهیزات آن می باشد. در این مقاله تجهیزات اصلی که برای راه اندازی یک فست فود مورد استفاده قرار می گیرد ،

را بیان می کنیم و به توضیح مختصری از آن ها و نحوه ی  نصب می پردازیم. 

 

تجهیزات اصلی و مورد نیاز فست فود چه تجهیزاتی می باشند؟

آشپزخانه ی یک فست فود از اجزای بسیاری زیادی تشکیل شده است. در واقع تجهیزات یک فست فود بسیار متنوع می باشد

و برای پخت غذا های متنوع نیاز به تجهیزات متنوع می باشد. اما تجهیزات اصلی و مورد نیاز یک آشپرخانه که باید حتما در

آشپزخانه موجود باشد عبارتند از : 

  • اجاق گاز 
  • فر گاز 
  • قفسه 
  • سینک 
  • وسایل ایمنی 
  • اسلایسر
  • کانتر آماده سازی 
  • میکسر 

 

نصب تجهیزات فست فود

نصب تجهیزات فست فود

 

بررسی کاربرد تجهیزات اصلی فست فود 

اجاق گاز 

اگر شما غذا را روی شعله مستقیم آماده می کنید ؛ حتما به اجاق گاز نیاز دارید. اما چه اجاق گازی باید خریداری شود ؟

یکی از اجزای اصلی و کاربردی در آشپزخانه ی رستوران ها اجاق گاز می باشد که باید علاوه بر ایمنی بودن زیبایی هم داشته

باشد تا موجب زیبایی آشپزخانه شود.

اجاق گاز های رستوران ها متفاوت می باشد . در بازار اجاق های بسیاری رواج دارد که برقی یا گازی هستند. اما اجاق گاز های

گازی از برقی بهتر است زیرا کنترل شعله و گرمای آن بسیار راحت است.

از مزیت های مهم اجاق های گازی این است که در طرح های مختلفی در بازار موجود هستند و همچنین شست شوی این اجاق ها بسیار راحت می باشد. 

 

کانتر های آماده سازی غذا 

یکی دیگر از تجهیزات اصلی و کاربردی رستوران ها کانتر های آماده سازی غذا می باشد که در همه ی رستوران ها باید باشد.

کانتری که خریداری می کنید حتما از جنس استیل زد زنگ باشد.

یکی از مزیت تخته های پلاستیکی پاکسازی راحت آن می باشد اما باید در نظر داشت که روی این تخته ها شیارهای بسیاری

ایجاد می شود که محل تجمع باکتری و در نهایت موجب آلود شدن غذا می شود.

کانتر های چوبی سخت تر از کانتر های پلاستکی می باشد و شیار روی این تخته ها به راحتی ایجاد نمی شود. اما در حالت

کلی تخته های استیل از تمامی این تخته ها مناسب تر هستند و از زیبایی هم برخوردار هستند.

 

نصب تجهیزات فست فود

نصب تجهیزات فست فود

 

 

راهنمای خرید تجهیزات فست فود

 

یخچال فریزر

برای نگهداری مواد غذایی در هر رستورانی نیاز به یخچال فریز می باشد که از خراب شدن مواد غذایی جلو گیری می کند

و مواد را در یخچال به صورت یخ زده و به دور از خراب شدن نگه میدارد. یخچال فریزر های که در بازار موجود می باشد در سایز

های مختلفی هستند و شما می توانید متناسب با محیط آشپزخانه ی خود یخچال خریداری کنید. 

 

اسلایسر 

یکی دیگر از تجهیزات مورد نیاز در آشپزخانه ها ، اسلایسر است که برای خورد کردن و برش مواد غذایی کاربرد زیادی دارد اما

شما  در نظر بگیرید که اگر استفاده ی شما از اسلایسر کم است پس می توانید اسلایسر دستی خریداری کنید که هزینه ی

کمتری هم برای شما دارد. 

 

مخلوط کن 

یکی دیگر از تجهیزاتی که برای مخلوط کردن مواد و یا خمیر پیتزا به کار برده می شود مخلوط کن می باشد. 

 

سینک 

برای شست شویی وسایل و یا برخی از تجهیزات و حتی خوردن آب آشامیدنی نیاز به سینک ظرف شویی می باشد  در هر

آشپزخانه ای وجود سینک الزامی می باشد. 

 

قفسه 

 شما می توانید برای دستبندی مواد و ظروف از قفسه استفاده کنید و مواد را بطور کامل دستبندی کنید ، و دسترسی راحت

تری داشته باشید. 

 

لوازم ایمنی 

برای اینکه آشپزخانه ای ایمن داشته باشید حتما از تجهیزات ایمنی شده استفاده کنید و قواعدی که از نظر آتش نشانی مهم

است را رعایت کنید. 

 

نصب تجهیزات رستوران 

شما می توانید تمامی تجهیزات مورد نیاز برای رستوران خود را از شرکت تجهیزات فست فود ربو فود خریداری کنید و تجهیزاتی با

کیفیت بالا و قیمت مناسب بدون واسط خریداری کنید.

تجهیزات تولید شده توسط شرکت تجهیزات فست فود ربوفود داری یک سال گارانتی و ۵ سال خدمات پس از فروش می باشند.

همچنین کارشناسان مجموعه دستگاه ها را در محل مورد نظر شما نصب می نمایند و به همراه دستگاه یک سی دی آموزشی

یک کاتالوگ برای راهنمایی موجود می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *