برای رستوران هایی که نیاز به تولید پیتزا در مقیاس بالا دارند، یک فر ریلی پیتزا بهترین گزینه است. این فرها  را بر روی یک پلتفرم پخت دائم می پزند که پخت پیتزا را کاملا ثابت و یکنواخت انجام می دهند.

فر ریلی پیتزا

برای استفاده از آن، اپراتور باید پیتزا را روی یک نوار نقاله که از طریق آن وارد فر  می شود قرار دهد و پیتزا پس از پخت از انتهای دیگر آن خارج می شود. رنج قیمتی این فرها هم بر حسب توان و اندازه مورد نیاز متفاوت است که البته ما برای خرید فر ریلی در شرکت تجهیزات فست فود روبوفود  فر ریلی پیتزا کانوایری توربو (گازی) را با قیمت مناسب به مشتریان ارائه می دهیم.

فر کانوایری پیتزا: تجهیزات فست فود روبوفود

فرهای پیتزا

مزایای فرهای ریلی

این نوع دستگاه منسجم ترین گزینه برای پخت پیتزا هستند چرا که تمام پیتزاها کاملا یک شکل از دستگاه خارج می شوند فارغ از این که اپراتور چه کسی باشد. و از آن جایی که نوار نقاله آن دائما در حال کار می باشد، هیچ اتلاف زمانی برای بازیابی حرارتی وجود ندارد.

این فرها هم چنین این توانایی را دارند تا روی هم قرار داده شوند تا بتوانید تولید خود را دوبرابر کنید.

مواردی که باید در نظر داشته باشید

این نوع فرهابعضا بزرگ هستند و فضای زیادی اشغال می کنند. پس اگر محیط آشپزخانه شما کوچک است، شاید این نوع فر خیلی مناسب کار شما نباشد. البته فر ریلی کانوایری توربو (گازی) شرکت تجهیزات فست فود روبوفود فضای کمتری اشغال می کند و مناسب انواع آشپزخانه هاست جانمایی آن در کنار دیگر لوازم فست فودی کار بسیار راحتی است

به دلیل پیچیدگی و وجود انواع اجزای مختلف در دستگاه، این فر پیتزا نیاز به مراقبت مرتب دارد: یعنی اجزای اصلی آن را باید در انتهای روز جدا کرد و آن ها را خوب تمیز کرد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *