یکی از مهمترین تجهیزات فست فود در آشپزخانه فر پخت میباشد. و وجود یک فر کارا با ظرفیت پخت مناسب و مصرف بهینه انرژی یکی از مهمترین ملزومات آشپزخانه هر فست فودی بوده و شاید برای شما سوال باشد که فر پیتزای مناسب بر حسب حجم تولیدی شما چه ویزگی ها ی باید داشته باشد.

فر پیتزای مناسب بر حسب حجم تولیدی شما

اگر تولید پیتزا در مقیاس بالا جزو اولویت های شماست، پس باید به فکر خرید یک فر ریلی پیتزا باشید. شرکت تجهیزات فست فود روبوفود در زمینه فروش فر ریلی پیتزا تخصصی چندین ساله دارد و می تواند بهترین انتخاب برای سرعت بخشیدن به تولید پیتزا برای شما باشد. اطلاعات کامل تر این محصول را می توانید در این لینک مشاهده کنید.

تولید بالا

فرهای ریلی یک پلترفرم پخت پیوسته دارند که بر حسب سرعتی که پیتزا درست می کنید، به همان سرعت پیتزا را برای شما می پزد. وقتی که پیتزا را روی نوار نقاله آن می گذارید، فر ریلی باقی کار را با کشیدن پیتزا از طریق یک دمای مشخص در سرعت تنظیم شده توسط شما انجام می دهد.

برخی از مدل ها حتی دارای ۳ الی ۴ فر ریلی روی هم چیده شده هستند تا سرعت پخت چندین برابر شود. زمان کل پخت هم حداکثر ۴ الی ۵ دقیقه می باشد. هم چنین از آن جایی که پیتزاها از زیر یا درون المنت های حرارتی پیوسته عبور می کنند، هیچ زمانی برای بازیابی حرارتی هدر نمی رود.

تولید متوسط

فرهای طبقه ای معمولا خروجی پیتزای کمتری نسبت به فر ریلی پیتزا دارند. هر یک از طبقه های می توانند عموما ۴ الی ۶ پیتزا در همزمان نگه دارند. زمان پخت معمولا طولانی تر بوده (حدود ۶ الی ۸ دقیقه)، و پیتزاها باید پایش و جابجا شوند،

یعنی این که امکان دارد فضای کافی برای پیتزا دیگر وجود نداشته باشد و زمان را هم برای بازیابی حرارت از دست رفته، از دست بدهیم. یکی از راه هایی که فرهای طبقه ای با مشکل تمام شدن فضا مقابله می کنند این است که می توان مثلا چند طبقه را در یک فر قرار داد. تعداد طبقات بین ۱ طبقه تا ۵ الی ۶ طبقه متغیر است.

فرهای آجری نیز از دو منظر شبیه به فرهای طبقه ای هستند: آن ها فضای پخت محدود و زمان پخت آهسته تری نسبت به فر پیتزا ریلی دارند. با این حال، بر خلاف فرهای طبقه ای، فرهای آجری معمولا تنها یک سکوی پخت دارند.

این فضای پخت احتمالا از فضایی که فر طبقه ای با یک طبقه فراهم می کند، بیشتر است، اما ممکن است لزوما با فضایی که فر طبقه ای ۵ الی ۶ طبقه فراهم می کند، متناسب نباشد.

معمولا یک فر آجری می تواند ۱۰ الی ۱۲ پیتزا را همزمان نگه دارد و با دمای مناسب برای نوع پیتزای پخته شده می تواند یک پیتزا را کاملا در عرض کمتر از ۵ دقیقه بپزد. هم چنین، اگر آتش به خوبی حفظ شود، زمان بسیار کمی برای بازیابی حرارتی از دست خواهد رفت.

تولید کم

فرهای پیتزا کنوکسیونی خروجی تولیدی پیتزایشان به نسبت کم است وقتی که آن ها را با انواع فر پیتزا دیگر مقایسه می کنیم. آن ها معمولا ۲ الی ۵ سینی (نرده مانند) به ازای هر محفظه دارند و می توانند ۱ یا ۲ پیتزای ۳۵ سانتی را در هر قسمت در خود جای دهند.

برای یک فر پیتزا کنوکسیونی معمولا ۵ الی ۶ دقیقه زمان می برد تا یک پیتزا را کاملا بپزد. این زمان بر حسب دما و تعداد پیتزاهای درون فر که همزمان قرار داده شده اند، متغیر است. هم چنین، قسمتی از حرارت به خاطر بازکردن درب فر برای خارج کزدن پیتزها هدر می رود،

اما اکثر فرهای کنوکسیونی طوری طراحی شده اند که با این هدررفت مقابله کنند و زمان بازیابی حرارتی را کاهش دهند. فرهای پیتزا تجاری برای رستوران فست فودهایی که در اصلاح پیتزایی نیستند اما پیتزا هم جزو منوی آن هاست ایده آل است.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *