فرهای پیتزای طبقه ای که یکی از مهم ترین تجهیزات فست فود به شمار می رود، برای پیتزایی ها و رستوران فست فودهایی که تلاش می کنند پیتزای باکیفیت و با مزه اصیل به مشتری ارائه دهند، ایده آل است.  همانند فر پیتزای ریلی، قیمت های این نوع فر رنج گسترده ای دارد.

فر پیتزا: طبقه ای: تجهیزات فست فود روبوفود

فر پیتزا: طبقه ای

فرهای طبقه ای با استفاده از حرارت تشعشعی معمولی کار می کند که توسط فتیله ای که در پایین حفره فر قرار دارد این حرارت تامین می شود. به این ترتیب طبقه سنگی گرم می شود که پوسته نان پیتزا را می پزد در حالی که حرارت تابشی در حفره کم عمق بقیه پیتزا را می پزد.

گزینه های الکتریکی یک المنت حرارتی اضافی در بالای حفره فر دارند که به عنوان یک کباب پز عمل می کند تا قسمت بالایی پیتزا را بپزد. هم نوع گازی و هم الکتریکی دارای طبقاتی هستد که از کاشی های سرامیکی، سنگی یا آجری ساخته شده اند.

مزایای فرهای طبقه ای

همان طور که در بالا اشاره شد، اجاق های طبقه ای گزینه ای عالی برای رستوران فست فودهایی هستند که به دنبال پخت پیتزا با کیفیت بالا و طعم اصیل هستند. طبقات سنگی این فر حرارت یکنواخت و زمان ریکاوری سریع را فراهم می کند تا پیتزاها به طور یکنواخت پخته شوند. از آن جایی که فرهای طبقه ای فضای زیادی اشغال نمی کنند، آن ها برای فست فودهایی که فضای زیادی در اختیار ندارند و برای دستگاه های دیگر هم نیاز به فضا دارند، ایده آل هستند. فرهای طبقه ای را نیز می توان روی هم گذاشت تا نرخ تولید را افزایش داد و بدین ترتیب فضای شما فقط به صورت عمودی اشغال می شود و نه افقی. ضمنا این فرها دارای درهایی هستند که رو به جلو باز می شوند که گذاشتن و برداشتن پیتزا را به کاری آسان تبدیل می کنند. یک طبقه با اندازه متوسط می تواند شش پیتزای ۲۵ سانتی را در عرض ۶ الی ۸ دقیقه بپزد.

نکاتی که باید در نظر داشته باشید

درست است که فرهای طبقه ای گزینه ای خوب برای پخت پیتزا هستند، اما آن ها در چیزهایی که می توانند بپزند محدودیت هایی هم دارند. پس اگر می خواهید در رستوران فست فود خود صرفا پیتزا بپزید، این فرها عالی هستند. بر خلاف فر پیتزا ریلی که صرفا به یک اپراتور احتیاج دارد تا پیتزا را در آن قرار دهد و بردارد، عملیات فر پیتزای طبقه ای کمی پیچیده تر بوده و نیاز به آموزش بیشتر دارد.

درباره فر پیتزای طبقه ای بیشتر بخوانید…

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *