پیتزا قیفی یکی از مدرن ترین انواع پیتزاست که اولین بار ذر ۲۰۰۶ در کشور ایتالیا پخته شد. همان طور که از اسمش پیداست پیتزا قیفی، پیتزایی است قیفی شکل متشکل از خمیر که در داخل آن انواع مخلفات لذیذ اعم از سس، پنیر پیتزا، سوسیس و غیره قرار می گیرند در پایین یک نمونه از رسپی و طرز تهیه پیتزا قیفی را برای شما گذاشته ایم

طرز تهیه پیتزا قیفی

طرز تهیه پیتزا قیفی

طرز تهیه پیتزا قیفی

قبل از ارائه دستور پخت پیتزا قیفی، بهتر است بدانید که راحتترین راه برای پخت پیتزا قیفی استفاده از دستگاه پیتزا قیفی است که شامل دستگاه تولید نان پیتزا قیفی و پیتزا چتری و فرگردان پیتزا قیفی و پیتزا چتری می باشد که هر دو دستگاه را می توانید از شرکت تجهیزات فست فود روبود با قیمت مناسب تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه پیتزا قیفی به ۳ دسته کلی تقسیم بندی می شوند:

  1. مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای قیفی
  2. مواد لازم برای مخلفات درون پیتزا
  3. مواد لازم برای طلایی شدن خمیر پیتزا

I. مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزای قیفی

  • شکر به اندازه یک قاشق چایخوری
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • نمک: یک قاشق چایخوری
  • آرد: به مقداری که خمیر به دست نچسبد
  • شیر: ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • مایه خمیر ترش: ۱ قاشق سوپ خوری

II. موادی که درون پیتزای قیفی قرار می گیرند

  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • کالباس: ۱۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه ای: ۱ عدد
  • آویشن، نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • سوسیس: ۲۰۰ گرم
III. مواد لازم برای طلایی شدن خمیر پیتزای قیفی
  • زعفران آب کرده: ۱ قاشق مربا خوری
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد
طرز تهیه پیتزا قیفی:
  1. شیر را با حرارت ملایم ولرم کنید. سپس شکر، نمک و خمیرمایه را به شیر اضافه کنید و ۱۰ دقیقه منتظر بمانید تا خمیر مایه به اصطلاح عمل بیاید.
  2. مخلفات را در یک ظرف گودمانند بریزید سپس روغن مایه به آن ها اضافه کنید و بعد از آن کمی آرد اضافه و الک کنید تا خمیر به دست نچسبد.
  3. روی خمیر را بپوشانید و سطح روی آن را با روغن چرب کنید و کمی هم به کمک آب پاش رو آن آب بپاشید. در نهایت، به مدت ۲ الی ۳ ساعت آن را در جای گرم قرار دهید و آن را به همان شکل رها کنید.
  4. حالا خمیر را پهن کنید و از آن نوارهای باریکی برش بدهید. سپس دور قالب قیفی را چرب کنید و نوارهای خمیر را روی آن بچینید. بعد از آن خمیر را با مواد زرین کنید و قیف ها را درون سینی بچینید و در نهایت آن را در فر ۱۸۰ درجه برای ۲۰ دقیقه قرار دهید.
  5. مرحله آخر عبارتست از خارج کردن پیتزا از فر و پرکردن خمیر قیفی شکل با مواد و مخلفات. مجدد و به مدت ۱۰ دقیقه سینی را درون فر قرار دهید و پس از اتمام زمان گفته شده، سینی را از فر بیرون بیاورید که مرحله آخر هم تزیین کردن پیتزاقیفی ها می باشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *