آیا از این که لکه های رژ لب بر ظروف رستورانتان باقی می مانند و به راحتی نمی روند خسته شده اید؟ آیا شستن ظروف با دست تمام وقت شما را می گیرد؟ شاید هم یک ماشین ظرف شویی تجاری دارید اما تجارت شما سریع تر از حد تصور شما رشد کرده و مدل فعلی دستگاهتان جواب نیازهای شما را نمی دهد؟ مهم نیست کدام از این موارد مشکل شماست، ما در این مقاله می خواهیم به شما کمک کنیم.

ماشین های ظرف شویی تجاری سرمایه گذاری فوق العاده ای برای تجارت فست فود شما هستند. آن ها باعث صرفه جویی در زمان و پول می شوند و به شما کمک می کنند تا در ساعات شلوغی هم بتوانید به راحتی پاسخگوی مشتریان باشید. به علاوه، اگر می خواهید وزارت بهداشت و مشتریانتان را راضی نگه دارید، داشتن یک ماشین ظرف شویی تجاری ضروری است.

اما از کجا باید بدانید که کدام نوع ماشین ظرف شویی برای شما مناسب است؟ این مقاله به شما کمک می کند تا انواع مختلف ماشین های ظرف شویی و کاربردهای آن ها را در کنار تجهیزات جانبی موجود بشناسید. علاوه بر آن، ما تمام مواردی را که باید قبل از خرید چک کنید، بررسی می کنیم.

شست و شو با آب داغ در برابر مواد شیمیایی

ماشین های ظرف شویی معمولا یا مجهز به سیستم های شست و شو با آب داغ هستند یا سیستم های شست و شو با مواد شیمیایی. تفاوت آن ها چیست و آیا یکی بر دیگری برتری دارد؟ قبل از آن که این موضوع را بررسی کنیم، باید بدانیم که یک چیز است که هر دو نوع ماشین ظرف شویی به طور مشترک دارند: صابون.

ماشین های ظرف شویی تجاری باید از صابون تجاری استفاده کنند. صابون های خانگی (شبیه به چیزی که در مغازه های محله خود می بینید) نمی توانند به عنوان صابون تجاری یا ضدعفونی کننده عمل کنند، چرا که برای هر چرخه آن ها باید به درون ماشین ظرف شویی پمپ شوند.

شست و شو با آب داغ

یک سیستم شست و شوی آب داغ آب حدود ۸۰ درجه را در  طول چرخه شست و شو ضدعفونی سازی به درون مخزن می فرستند. چربی های حیوانی، رژ لب، و سایر مواد سرسخت بدون هیچ مشکلی در این دما ذوب می شوند. آب داغ بدون مواد شیمیایی ضد عفونی را انجام می دهد و ظروف فورا پس از آن که هوا پس از پایان چرخه به آن ها خورد، خشک می شوند.

اصولا، آب با دمای بین ۴۰ الی ۶۰ درجه سانتی گراد وارد دستگاه شده و یک هیتر تقویت کننده دما را برای چرخه صابون و شست و شوی نهایی تا حدود ۸۰ درجه بالا می برد.

دستگاه هایی که از سیستم شست و شوی آب داغ بهره می برند هزینه اولیه بالاتری دارند اما دیگر برای تامین مواد شیمیایی نیاز به هزینه اضافی ندارید. از سرمایه گذاری در یک ماشین ظرف شویی تجاری آب داغ پشیمان نمی شوید.

شست و شو با مواد شیمیایی

شست و شو با مواد شیمیایی از اسمش مشخص است. ماشین های ظرف شویی با سیستم های آب دماپایین از مواد شیمیایی مانند بلیچ برای ضدعفونی کردن ظروف استفاده می کنند. دمای آب ورودی ۶۰ درجه است که علیرغم این که دمای نسبتا بالایی است اما خیلی نمی تواند چربی های حیوانی یا رژ لب را از ظروف و لیوان ها پاک کند. این نوع ماشین ظرف شویی از صابون برای شست و شو پس از پیش آب زدن استفاده می کند که بعد از آن ماده ضدعفونی کننده وارد می شود. پس در حالی که شاید باکتری دیگر روی ظروف شما باقی نمانده باشد، اما بعید نیست که روی آن ها هم چنان لکه چربی یا رژ لب باقی مانده باشد و مجبور باشید یک بار دیگر هم آن ها را با ماشین ظرف شویی بشویید.

ماشین های ظرف شویی با مواد شیمیایی هزینه اولیه کمتری نسبت به گزینه آب داغ دارند. آن ها هم چنین گزینه خوبی برای جاهایی است که دمای آب مسئله ساز است. به علاوه، نیازی به هیتر تقویت کننده یا تهویه وجود ندارد. اکثر ماشین های دماپایین با ولتاژ ۱۲۰ ولت کار می کنند.

در ضمن ماشین های ظرف شویی با مواد شیمیایی را می توانید در معرض دید مشتریان هم قرار دهید زیرا خیلی به اندازه ماشین های ظروف شویی آب داغ بخار تولید نمی کنند.

اگرچه هزینه های اولیه یک دستگاه با مواد شیمیایی کمتر است؛ اما داشتن آن در درازمدت هزینه بیشتری دربردارد. هزینه های دائم آن عبارتند از: خرید مواد شیمیایی و راه انداختن دستگاه برای چندین چرخه تا لکه های سخت کامل از بین بروند. پس بهترین راه این است که قبل از ورود به دستگاه ظروف را یک دور با آب خالی بشویید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *