مدیریت فست فود
وظایف مدیر فست فود
مرداد ۱۳, ۱۳۹۸
گارسن فست فود
گارسن فست فود
مرداد ۱۷, ۱۳۹۸
Show all

شرح وظایف پرسنل فست فود

شرح وظایف پرسنل فست فود

در هر نوع کسب و کاری داشتن نیروی کار و پرسنل وطیفه شناس و دل سوز میتواند به رشد و پویای یک کسب و کار کمک شایانی نمائید.کسب و کاری همچون فست فود نیز از این قضیه مستثنا نیست و در زیر به توضیح و شرح وظایف پرسنل فست فود خواهیم پرداخت.

 شرح وظایف پرسنل فست فود

شرح وظایف مدیر فست فود

۱ – هماهنگی بین پرسنل
۲ – هماهنگی بین پرسنل و مالک فست فود
۳ – مسئولیت امور مالی و تمامی خریدهای فست فود
۴ – انجام کلیه امور اداری فست فود
۵ – نظارت بر کیفیت محصولات
۶ – نظارت بر انجام درست کارها توسط پرسنل
۷ – نظارت بر نظافت فست فود و نظافت شخصی پرسنل
۸ – کمک به پرسنل در انجام کارهای فست فود در صورت نیاز

صندوق دار :

۱ – برخورد مناسب و پاسخگویی به مشتری ها
۲ – هماهنگی بین آشپزخانه و سالن
۳ – هماهنگی با گارسون و کمک به کارهای سالن
۴ – هماهنگی و گزارش دهی به مدیر فست فود
۵ – تحویل صندوق به مدیر در هنگام تعویض شیفت یا تعطیلی فست فود
۶ – دریافت سفارشات تلفنی
۷ – تحویل و تسویه با پیک موتوری

آشپز :

۱ – پخت تمامی محصولات فست فود و مسئولیت کامل آشپزخانه
۲ – حفظ کیفیت محصولات و ارائه محصول با کیفیت طبق آموزش ها
۳ – پایبند بودن به آموزشها و قوانین شرکت
۴ – نظارت برآماده سازی مواد اولیه و انجام درست کلیه کارها توسط پرسنل آشپزخانه
۵ – نظارت کامل بر نظافت فست فود
۶ – هماهنگی با مدیر فست فود و صندوقدار
۷ – چک کردن تمامی تجهیزات فست فود در شروع و پایان کار روزانه
۸ – ارائه چک لیست موجودی انبار و خرید روز بعد به مدیر فست فود

کمک آشپز :

۱ – هماهنگی کامل با آشپز و انجام کارهای محوله
۲ – آماده سازی مواد اولیه مصرفی روز در زمان قبل ظهر همان روز
 خُرد کردن تره بار
 خرد کردن کالباسها و ژامبونها
 آماده کردن خمیر طبق رسپی
 درست کردن وآماده سازی سس ها
۳ – یاد گیری آماده سازی تمام محصولات
۴ – اعلام موجودی انبار به آشپز
۵ – کمک به آشپز در پخت سفارشات مشتری طبق فیش های صندوقدار
۶ – نظافت و شستشوی ظروف در حین کار
۷ – نظافت و شستشوی ظروف ، میزها ، تجهیزات آشپزخانه و دیوارها در ساعات پایانی شب

ویتر یا گارسن

۱ – شروع به کار در آشپزخانه همراه با کمک آشپز برای آماده سازی مواد
۲ – کمک به کارهای آشپزخانه در ساعات پیک کاری فست فود
۳ – استقبال و پذیرایی مودبانه از مشتری ها
۴ – هماهنگی با صندوق دار و آشپزخانه
۵ – نظافت میزها و سالن

به اطلاع شما عزیزانی که در صدد راه اندازی فست فود میباشید میرسانیم که تجهیزات فست فود روبوفود دارای تیم کامل جهت راه اندازی و مشاوره در احداث یک رستوران فست فود آماده همکاری بوده و همچنین این مجموعه تولید کننده دستگاه های فست فود مدرن میباشد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *