ROBOFOOD

ARTICLE

مقالات ربوفود

شرح وظایف پرسنل فست فود

در هر نوع کسب و کاری داشتن نیروی کار و پرسنل وطیفه شناس و دل سوز میتواند به رشد و

شرح وظایف پرسنل فست فود

در هر نوع کسب و کاری داشتن نیروی کار و پرسنل وطیفه شناس و دل سوز میتواند به رشد و پویای یک کسب و کار کمک شایانی نمائید.کسب و کاری همچون فست فود نیز از این قضیه مستثنا نیست و در زیر به توضیح و شرح وظایف پرسنل فست فود خواهیم پرداخت.

 شرح وظایف پرسنل فست فود

شرح وظایف مدیر فست فود

1 – هماهنگی بین پرسنل
2 – هماهنگی بین پرسنل و مالک فست فود
3 – مسئولیت امور مالی و تمامی خریدهای فست فود
4 – انجام کلیه امور اداری فست فود
5 – نظارت بر کیفیت محصولات
6 – نظارت بر انجام درست کارها توسط پرسنل
7 – نظارت بر نظافت فست فود و نظافت شخصی پرسنل
8 – کمک به پرسنل در انجام کارهای فست فود در صورت نیاز

 

شرح وظایف پرسنل فست فود

 

صندوق دار :

1 – برخورد مناسب و پاسخگویی به مشتری ها
2 – هماهنگی بین آشپزخانه و سالن
3 – هماهنگی با گارسون و کمک به کارهای سالن
4 – هماهنگی و گزارش دهی به مدیر فست فود
5 – تحویل صندوق به مدیر در هنگام تعویض شیفت یا تعطیلی فست فود
6 – دریافت سفارشات تلفنی
7 – تحویل و تسویه با پیک موتوری

آشپز :

1 – پخت تمامی محصولات فست فود و مسئولیت کامل آشپزخانه
2 – حفظ کیفیت محصولات و ارائه محصول با کیفیت طبق آموزش ها
3 – پایبند بودن به آموزشها و قوانین شرکت
4 – نظارت برآماده سازی مواد اولیه و انجام درست کلیه کارها توسط پرسنل آشپزخانه
5 – نظارت کامل بر نظافت فست فود
6 – هماهنگی با مدیر فست فود و صندوقدار
7 – چک کردن تمامی تجهیزات فست فود در شروع و پایان کار روزانه
8 – ارائه چک لیست موجودی انبار و خرید روز بعد به مدیر فست فود

کمک آشپز :

1 – هماهنگی کامل با آشپز و انجام کارهای محوله
2 – آماده سازی مواد اولیه مصرفی روز در زمان قبل ظهر همان روز
 خُرد کردن تره بار
 خرد کردن کالباسها و ژامبونها
 آماده کردن خمیر طبق رسپی
 درست کردن وآماده سازی سس ها
3 – یاد گیری آماده سازی تمام محصولات
4 – اعلام موجودی انبار به آشپز
5 – کمک به آشپز در پخت سفارشات مشتری طبق فیش های صندوقدار
6 – نظافت و شستشوی ظروف در حین کار
7 – نظافت و شستشوی ظروف ، میزها ، تجهیزات آشپزخانه و دیوارها در ساعات پایانی شب

ویتر یا گارسن

1 – شروع به کار در آشپزخانه همراه با کمک آشپز برای آماده سازی مواد
2 – کمک به کارهای آشپزخانه در ساعات پیک کاری فست فود
3 – استقبال و پذیرایی مودبانه از مشتری ها
4 – هماهنگی با صندوق دار و آشپزخانه
5 – نظافت میزها و سالن

به اطلاع شما عزیزانی که در صدد راه اندازی فست فود میباشید میرسانیم که تجهیزات فست فود روبوفود دارای تیم کامل جهت راه اندازی و مشاوره در احداث یک رستوران فست فود آماده همکاری بوده و همچنین این مجموعه تولید کننده دستگاه های فست فود مدرن میباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید فروشگاه
فروشگاه
0 مورد سبد خرید
حساب کاربری من