برای خرید وسایل فست فود کلیک کنید. 

 

تجهیزات رستوران فست فود ، اگر زمان آن فرا رسیده که رستوران فست فود خود را راه اندازی کنید و یا

اینکه باز سازی کنید ؛ نکته ی مهمی که باید در نظر بگیرید تجهیزات و وسایلی است که برای آن خریداری

می کنید. انتخاب تجهیزات رستوران فست فود یکی از مهمترین و سخت ترین مراحل راه اندازی رستوران می

باشد. در این مقاله تجهیزاتی را که عمدتا در تمامی رستوران های فست فود بکار برده می شود را برایتان

قرار می دهیم البته امکان دارد که رستوران های مختلف تجهیزات دیگری را به غیر از این موارد بکار ببرند. 

 اما ما در این مقاله تجهیزات کلی را برایتان بیان می کنیم و شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر

مقالات دیگر موجود در سایت را مطالعه کنید. 

 

تجهیزات رستوران فست فود

 

لیست کلی تجهیزات مورد استفاده در رستوران ها 

  • وسایل پخت و پز 
  • وسایل های سرمایشی 
  • وسایل آماده سازی مواد اولیه 
  • وسایل نگهداری مواد غذایی 
  • وسایل های خورد ریز آشپز خانه مثل کارد ، تخته 
  • وسایل بهداشتی ( نظافتی ، شستشو )

 

برای اطلاع از لیست تجهیزات فست فود کلیک کنید. 

 

وسایل پخت و پز 

در آشپز خانه ی هر رستورانی نیاز به وسایلی برای پخت غذا یکی از موارد مهم و ضروری است ، که کاربرد

فراوانی دارد.

وسایل پخت و پز مثل سرخ کن ، فر پخت و پز ، شعله پخش کن و… از مواردی هستند که هنگام پخت غذا از

آنها استفاده می گردد.  

هنگام خرید وسایل پخت و پز حتما دقت کنید تجهیزاتی را که خریداری می کنید متناسب با فضای آشپز خانه

ی شما باشد.

 

تجهیزات رستوران فست فود

 

از نکات مهم دیگر که هنگام خرید وسایل فست فود باید در نظر بگیرید ظرفیت پخت غذای آن باشد. در واقع

دستگاهی را خریداری نکنید که فضای کمی را می گیرد و همچنین ظرفیت کمی دارد.

دستگاهی با چنین مشخصات موجب می شود که زمانی که شما مشتری زیادی دارید و نیاز به پخت غذای

عمده دارید زمان زیادی را مجبور به پخت و پز شوید و این موجب زمانبر شدن آماده سازی غذا و نا رضایتی

مشتریان می گردد. پس حتما به ظرفیت وسایل پخت و پز دقت کنید. 

 

وسایل های سرمایشی

یخچال ، فریزر ، دستگاه یخ ساز و.. برخی از وسایل سرمایشی هستند که در رستوران ها مورد استفاده قرار

می گیرند. حتما به این نکته توجه کنید که دستگاهی که خریداری می کنید متناسب با موادی باشد که در

رستوران شما مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع باید توجه کنید که میزان فروش شما در طول روز  چه

مقدار می باشد.

اگر فروش بسیار بالایی دارید نیاز به انبار جهت نگهداری مواد غذایی دارید و در صورتی که فروش شما

معمولی است شما می توانید یخچالی معمولی و متناسب با مواد غذایی مورد استفاده ی خود در

رستوران قرار دهید. 

 

وسایل آماده سازی مواد اولیه 

در این بخش نوبت به انتخاب دستگاهی میرسد که جهت آماده کردن مواد اولیه بکار برده می شود. ممکن

است با توجه به منو های مختلف لیست وسایل مورد استفاده در این زمینه متفاوت باشد. اما ما در این بخش

وسایلی که عمدتا استفاده می شود را برایتان بیان می نماییم. 

  • مخلوط کن 
  • اسلایسر 
  • آسیاب کن ادویه جات 
  • میز آماده سازی مواد
  • میکسر 
  • وسایل خورده ریز آشپز خانه 

 

برخی از خورده ریز هایی که در آشپز خانه ها بکار برده می شوند . عبارتند از : تخته های برش ، ست قابلمه

و آبکش ، ماهیتابه ، ظرف های مورد استفاده در فر گاز ها ، همزن های دستی ، ملاقه و کفگیر آشپزخانه ،

گیره غذا و… 

موارد نام برده شده از وسایلی هستند ؛ که عمدتا در برخی از آشپز خانه به کار برده می شوند. 

 

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *