تک تک قسمت های یک چاقوی حرفه ای برای یک کار خاص طراحی شده اند، اما اجزای زیر در تمام چاقوها مشترک است:

اجزای چاقو: تجهیزات فست فود روبوفود

آناتومی چاقو

نوک

نوک عبارتست از بخش جلویی لبه که اصل کار بریدن و جدا کردن را انجام می دهد. چاقوهایی که نوکشان نوکتیز است برای شکافتن غذا و بریدن در اندازه های بسیار کوچک است. نوک های گرد تماس بهتری بین غذا و لبه ایجاد می کنند که برای بریدن در اجزای بسیار باریک ایده آل است.

لبه

لبه بخش تیز تیغه چاقو بوده و از پاشنه آن تا نوک ادامه دارد. حفظ لبه تیز برای بریدن راحت و البته ایمن ضروری است.

کمر

کمر بخش رویی لبه چاقو است که دقیقا روبروی لبه قرار دارد.

پاشنه

پاشنه بخش عقبی تیغه است و برای بریدن محصولاتی که ضخیم یا سفت هستند و نیاز به نیروی بیشتری دارند، استفاده می شود.

بالشتک

بالشتک فقط در چاقوهای آهن ورزشده پیدا می شود. بالشتک یک نوار ضخیم استیل بین پاشنه و دسته چاقو است. این بالشتک به حفظ تعادل چاقو کمک می کند و از این که دست کاربر در عرض تیغه سر بخورد، جلوگیری می کند.

ته تیغه

ته تیغه بخشی از تیغه است که وارد دسته می شود و برقرارکننده تعادل است. اکثر چاقوها، ته تیغه های ½، ¾، و یا کامل دارند. ته تیغه های کامل بهتر هستند زیرا که به چاقو تعادل بهتر و ماندگاری بیشتر می دهند؛ دسته روی یک ته تیغه ½ یا ¾ ممکن است به خاطر افزایش تنش روی پاشنه چاقو ترک بردارد.

دسته

دسته که قپان هم نامیده می شود، بخشی است که به کمک آن می توان چاقو را در دست گرفت. دسته های چاقو از چوب، پلاستیک، یا استنلس استیل ساخته می شوند.

قنداق

قنداق همان انتهای دسته چاقوست.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *